column

Rauwe Rouw

Rauwe Rouw

01-02-2021

Rouwen na het verlies van iemand die je dierbaar is. We doen dat ieder op onze eigen manier. Dit gedicht, oorspronkelijk van Theresia Rook, over rouw is heel treffend en dat wil ik graag met jullie delen;

Te moe om ook maar een stap te zetten de leegte in jezelf te ontdekken er is iets naars wat was het ook alweer en bij het opstaan weet je het weer Met pijn en moeite kruip je uit je bed blij de eerste stappen te hebben gezet je leeft van uur tot uur, soms een pil leven doe je met doorzetten en met de gedachte: ik wil Ze krijgen mij niet klein hup vooruit niet bang zijn je tranen glijden over je wangen kon je het verleden maar weer vangen terug naar de dagen waarin alles zo gemakkelijk leek Leren leven met pijn en verlies het is een proces van vallen en opstaan met mensen rondom jou heen die, wanneer je dreigt te verzanden je opvangen en voor je klaarstaan

Heb je hulp nodig bij rouwverwerking? Zoek contact met je huisarts. Ook de stichting Humanitas, het Landelijk Steunpunt Verlies hebben meer informatie en een overzicht van hulpverleners in jouw omgeving.

Vos Uitvaart | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen