column

Na de uitvaart;  Vos Uitvaart ontzorgt

Na de uitvaart; Vos Uitvaart ontzorgt

01-07-2021

De dag van de uitvaart is geweest en nog enigszins onwerkelijk ga je door de dagen heen. Je heb tal van keuzes gemaakt de afgelopen dagen en een betekenisvolle invulling gegeven aan het afscheid. Is alles nu geregeld? Nee, helaas niet….

Nu begint de afwikkeling van de nalatenschap en alles wat daarbij komt kijken. Ook nu moeten tal van zaken geregeld worden, zoals de erfenis, de woning, belastingen, inkomsten, opzeggingen en contract-overnames. Dit zijn soms ingewikkelde en langdurige trajecten, waarbij voor iedereen andere zaken van belang zijn.

Om de nabestaanden die wij hebben bijgestaan bij de uitvaart hierin te ondersteunen zijn wij de samenwerking aangegaan met het NabestaandenLoket.

Overzicht en controle

Op basis van de situatie van de overledene, maakt NabestaandenLoket een overzicht van alle openstaande acties. De uitgebreide informatie en herinneringen voorkomen onnodige kosten en informeren over de (wettelijke) termijnen.

Automatisch geregeld

Diverse zaken worden automatisch in gang gezet, zoals abonnementopzeggingen en contract- overnames. Bij alle organisaties (van banken, verzekeringen, gas-water-licht tot aan social media accounts) wordt het overlijden doorgegeven.

Het is fijn om te weten dat je ook na de uitvaart nabestaanden kunt bijstaan en service kunt bieden die gewenst is.

Valance Vos | 06-39550463 | vvos@vosuitvaart.nl | www.vosuitvaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula