Adverteren werkt!

COLUMN

Meer energie

Meer energie

01-11-2021

Als je je oordeel geeft, scherm je jezelf af. Als je je gevoel beschrijft, stel je je kwetsbaar op. Dat is misschien eng, omdat je geconditioneerd bent geraakt om jezelf te beschermen tegen pijnlijke gevoelens. Maar daarmee gaat ook kwetsbare energie verloren waar je blij van wordt

Door meer waar te nemen in plaats van te oordelen, boek je dubbele energiewinst: de energie die eerst onderdrukt werd, komt nu vrij en je verliest geen energie meer aan het oordelen waarmee je kwetsbaarheid eronder hield. Het proberen waard! Het is fijn als iemand je bij dit bewustwordingsproces kan begeleiden.

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Neem dan een kijkje op www.begeleiding.nu of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Praktijk voor Psychosociale Therapie Florien Linck Lindelaan 59, Bussum | 06-33241168 | www.begeleiding.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Gooi Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).