BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Master yourself in een halve dag

Master yourself in een halve dag

01-11-2021

Master yourself

Vraag jij je af wat je met je baan wilt? Dan kun je maar beter alles over jezelf weten. Om een passende plek te vinden, maar vooral om gelukkig te zijn met wat je doet of gaat doen.

Elke methode en iedere coach heeft een eigen aanpak en iedereen zoekt naar datgene dat bij hem of haar past. Hou je van een krachtige en directe manier om zelfinzicht te krijgen, dan is egolab.me jouw oplossing! Bij egolab.me leg je in één dagdeel de basis voor je verdere loopbaan. Het is een nieuw en uniek concept en de informatie komt overeen met de resultaten uit een assessment. Ook is er bij egolab.me alle ruimte voor interactie. Je raakt nergens in verzeild en hoeft alleen open te staan voor wat er gebeurt.

Bij egolab.me draait alles om jou! Tijdens het gratis informatieve voorgesprek ontvang je informatie over het hele proces.

Ik ben Marja Theunissen en ‘beman’ egolab.me. Bij mijn coachwerkzaamheden put ik mijn opleiding en -ervaring, maar vooral uit mijn hoogsensitieve skills. Sinds 2014 ondersteun ik mensen op een unieke manier om mooie vervolgstappen te zetten.

Bij egolab.me draait alles om jou!

Antiguastraat 27 | 1339KW Almere | M. 06 2291 3055

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP