Adverteren werkt!

bruisende zaken

HilFix Repaircenter

HilFix Repaircenter

01-11-2021

Jan Daan de Wit startte HilFix Repaircenter eind 2016 met de intentie om het vooral anders te doen. “Mensen hebben behoefte aan goede service én kwaliteit. Vanuit die gedachte ben ik begonnen. Vanaf de eerste dag heeft dit zich vertaald in een grote toeloop van klanten. Bijna 1.000 mensen hebben de moeite genomen om op Trust Pilot een review over ons in te vullen, we scoren gemiddeld 4,9 van de in totaal 5 punten. Dat is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn.”

Refurbished telefoons

De oude locatie aan de Kapittelweg is HilFix inmiddels ontgroeid. “Daar hadden we slechts 25 m2 tot onze beschikking. In ons nieuwe pand, gelegen in een winkelgebied, hebben we alle ruimte om mensen fatsoenlijk te kunnen helpen. Er is zelfs plek om ons assortiment kwaliteitshoezen uit te kunnen stallen. We breiden ons aanbod bovendien uit met refurbished telefoons. Mét de garantie die daarbij hoort.”

Eerlijk en transparant

Je kunt bij HilFix binnenlopen zonder afspraak. “We snappen dat je je telefoon niet te lang wilt missen. Over het algemeen kunnen we een reparatie binnen een half uur, drie kwartier uitvoeren, dus je kunt er hier – onder het genot van een kopje koffie – gewoon op wachten. We geven van tevoren een eerlijke prijsopgave voordat we aan de slag gaan, dus je komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Verder bieden we ook nog eens tot 12 maanden garantie op de reparatie. Onze tip voor mensen met een langzame computer: vervang de HDD door een SDD, dat gaat vele malen sneller.”

Zoek je een betrouwbaar adres om je telefoon (iPhone, Samsung), tablet of computer te laten repareren? Dan ben je bij HilFix Repaircenter aan het juiste adres.

HilFix Repaircenter Gijsbrecht van Amstelstraat 263 Hilversum | 035-2031578 info@hilfix.nl www.hilfixrepaircenter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).