Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Optimale akoestiek en sfeer in elke ruimte

Optimale akoestiek en sfeer in elke ruimte

01-09-2023

Heb je problemen met de akoestiek in jouw bedrijf, een evenementenlocatie of bijvoorbeeld gewoon bij jou thuis? En zoek je een oplossing die niet alleen doeltreffend maar ook nog eens sfeerverhogend is? Bij Pannello bieden ze dé oplossing: speciaal voor jou op maat gemaakte akoestische panelen.

Het verhaal van Pannello begint ongeveer drie jaar geleden. “Het moment dat ik zelf voor het eerst kennismaakte met akoestische panelen”, herinnert Jordi Pasma, eigenaar van Pannello, zich. “Mijn eerste reactie was meteen: wat een gaaf product. Daar wilde ik meer van weten.” Zo gezegd, zo gedaan. Jordi verdiepte zich in het product en de markt en startte vanuit enthousiasme en vertrouwen in het product met zijn eigen onderneming.

Oplossing voor geluidsoverlast

“Destijds begon ik met het leveren van akoestische panelen voor kantoorpanden”, vervolgt Jordi zijn verhaal. “Kantoren worden immers steeds opener van opzet. De kleinere, afgesloten kantoortjes hebben plaatsgemaakt voor kantoortuinen waarin iedereen elkaar kan zien en spreken. Het enige waarmee hierbij vaak geen rekening wordt gehouden is de geluidsoverlast die deze opzet kan veroorzaken. Een probleem dat makkelijk te verhelpen valt door het plaatsen van akoestische panelen, volledig vrijstaand of bevestigd aan de muur of het plafond. Doordat deze in alle mogelijke formaten (vanaf één vierkante meter) en met eigen afbeeldingen te leveren zijn, werken ze nog eens sfeerverhogend ook. Je behoudt de open structuur, maar verbetert wel de akoestiek.”

Doelgroep

Wat begon met kantoorpanden heeft zich in de loop der tijd steeds verder uitgebreid. “Ik lever nu bijvoorbeeld ook panelen voor sportlocaties, beurzen en evenementen en ook bij mensen thuis wordt steeds vaker gekozen voor sfeervolle panelen aan de muur. Helemaal omdat de doeken eenvoudig zelf te verwisselen zijn waardoor je deze ook kunt vervangen voor de afwisseling. Doe je dit liever niet zelf, dan kunnen wij de doeken uiteraard ook voor je verwisselen. Hetzelfde geldt trouwens voor het installeren van de panelen. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het ook aan ons overlaten.”

Panelen en meer

De werkzaamheden van Pannello hebben zich in de afgelopen drie jaar niet alleen uitgebreid op het gebied van de doelgroep, ook het productaanbod is breder geworden. “Zo ben je bij ons tegenwoordig ook aan het juiste adres voor onder andere rollup schermen, infoschermen en vlaggen.”

Harpstraat 28, Landsmeer 06-24521691 | Eigenaar: Jordi Pasma www.pannello.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula