Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Hart voor dieren in hartje Hilversum

Hart voor dieren in hartje Hilversum

01-09-2023

Hart voor dieren. Dat geldt voor iedereen die werkzaam is bij dierenkliniek DierenDokters Hilversum. “Wij hebben vrijwel alles in huis om jouw huisdier de best mogelijke zorg te verlenen”, aldus eigenaar Erik Heylen. “Bij ons is elk huisdier in goede én vertrouwde handen.”

Dierenarts Erik Heylen en zijn deskundig team van paraveterinairen ontvangen jou en je huisdier op klant- en diervriendelijke wijze

Erik begint te stralen als hij het over zijn dierenkliniek en zijn eigen liefde voor dieren heeft. “Ik werk alweer ruim twintig jaar als dierenarts in Hilversum en zag zo’n dertien jaar geleden de kans om hier mijn eigen dierenkliniek te openen.” Een kans die hij met beide handen aangreep en waarvoor hij zich heel bewust aansloot bij het concept van DierenDokters.

Alle zorg onder één dak

Van een eigen laboratorium tot een operatiekamer met gasnarcose en bewaking en van de mogelijkheid tot het maken van digitale röntgenfoto’s tot gescheiden honden- en kattenopnames. Hierdoor kunnen we vrijwel alle behandelingen en operaties zelf uitvoeren in onze kliniek. Operaties als laprascopische sterilisaties en orthopedische ingrepen.

Gezellige kliniek

Hoe modern en goed geoutilleerd de kliniek van DierenDokters Hilversum ook is, het zijn nog steeds de ‘ouderwetse’ normen en waarden die hier het hoogst in het vaandel staan. Veel mensen omschrijven de kliniek volgens Erik als een zeer laagdrempelige en gezellige kliniek. “Mensen komen zelfs weleens gewoon binnenlopen om alleen even een kopje koffie te drinken en bij te praten, hoe mooi is dat?!”

DierenDokters Hilversum Stationsstraat 6a, Hilversum 035-6244228 | www.dierendokters.com/dierenarts-dierenkliniek/hilversum

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula