bruisende zaken

 Een stralende huid en innerlijke balans?

Een stralende huid en innerlijke balans?

01-11-2023

Welkom bij Skin & Soul, de betoverende oase waar natuurlijke huidverbetering en innerlijke balans samenkomen! Ik ben Emma Schrijver, jouw toegewijde huidspecialiste in een duurzame praktijk, gedreven door passie voor natuurlijke cosmetica en een bewuste levensstijl. Mijn persoonlijke strijd met een probleemhuid inspireerde me om niet alleen symptomen te behandelen, maar ook de dieperliggende oorzaken aan te pakken.

Bij Skin & Soul onthul ik de waarheid achter cosmetica en neem ik je mee op een reis naar gezonde en duurzame verzorging. Bewustwording van wat je op je huid aanbrengt, tijd maken om voor jezelf en goed te zorgen van binnen en van buiten, staat centraal.

In mijn holistische benadering geloof ik dat slechts 15% van huidveroudering aan 'ouder worden' wordt toegeschreven; levensstijl en voeding zijn cruciaal. Onze behandelingen integreren deze aspecten in jouw adviezen en behandelplan, omdat een stralende huid hand in hand gaat met welzijn.

Bij Skin & Soul gaat het verder dan oppervlakkige symptoombestrijding. Diepgaand onderzoek en persoonlijk voedingsadvies zijn de sleutels tot het aanpakken van de kern van huidproblemen. Ik begeleid je holistisch naar een stralende huid en innerlijke balans.

Stap binnen en onderga behandelingen doordrenkt met liefde en persoonlijke aandacht. Samen richten we ons op jouw huidverbeteringsdoelen en nemen we de tijd om te begrijpen wat je nodig hebt. Klaar voor een buitengewone ervaring? Ontdek de harmonie tussen Skin & Soul en laat je verwennen door onze holistische benadering voor een prachtige huid en een geest in balans!

Afspraak maken?

Ga naar www.skinandsoul.nl of bereik ons via Whatsapp op 0615897627 of mail via info@skinandsoul.nl

Volg ons ook op instagram @skinandsoul.nl

Driehoekslaan 56, Maarssen 06-15897627 info@skindandsoul.nl www.skinandsoul.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).