bruisende zaken

Ibiza Stad • Villa

Ibiza Stad • Villa

01-11-2023

Hoog op de berg van Cass Mutt, met uitzicht op de stad Ibiza, verrijst een gloednieuwe villa. Strategisch gelegen in een bevoorrechte enclave, pronkt deze residentie met adembenemend uitzicht op zee tot aan Formentera. Een uitzicht dat nauwelijks geëvenaard kan worden door enig andere eigendom op het eiland Ibiza.

object/VAN DE MAAND

Gebouwd op een perceel van 1100 vierkante meter, heeft de villa een indrukwekkende oppervlakte van 800 vierkante meter. Deze royale afmetingen bieden voldoende en luxe ruimte voor alle activiteiten en behoeften van de bewoners.

Een lift verbindt de vier niveaus van deze luxueuze en eigentijdse villa die is ontworpen om optimaal te profiteren van het panoramische uitzicht.

Elke hoek van het huis is zorgvuldig gepland en uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Binnen biedt de villa een oase van privacy en comfort voor zowel familieleden als gasten, met vijf ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het pand over twee extra badkamers om het comfort van alle bewoners en gasten te waarborgen. Natuurlijk zal de villa een eigen privé infinity zwembad en vele zonneterrassen hebben, met uitzicht op de stad en de zee. De villa zal eind maart 2024 worden voltooid. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

PRIJS � 6.400.000,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).