bruisendE ZAKEN

BUST voor al uw bouwprojecten!

BUST voor al uw bouwprojecten!

29-06-2018

Ontwerper Nick van Harmelen en projectmanager Joris Lucas leerden elkaar kennen tijdens hun studie Bouwkunde.

Goed luisteren en actief meedenken met de klant

Na ieder hun eigen pad te hebben gevolgd, besloten zij hun krachten te bundelen in een eigen onderneming; ontwerp- en adviesbureau BUST. BUST is een jong en dynamisch bedrijf waar u terecht kunt voor verbouw of nieuwbouw van uw woning. “Momenteel werken we hoofdzakelijk voor particulieren”, vertelt Nick enthousiast. “Het is echter onze ambitie om ook grotere projecten te gaan doen voor bedrijven. We verzorgen het ontwerp en de begeleiding van het gehele bouwproces. Daarnaast geven we desgewenst een duurzaamheidsadvies op maat.” Een totaalplaatje Nick en Joris vullen elkaar qua ervaring en expertise perfect aan. “Onze grootste kracht ligt in het feit dat we een totaalplaatje kunnen bieden. Door goed te luisteren en actief mee te denken zorgen we ervoor dat dit naadloos aansluit bij de wensen van de klant. Een ander pluspunt; doordat we een relatief kleine onderneming zijn, kunnen we snel schakelen.”

Wilhelminapark 1 Utrecht 06-36302634 info@bureaustijl.com | www.bureaustijl.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula