bruisende zaken

Met passie voor eten

Met passie voor eten

31-08-2018

In april 2017 opende de familie Bastiaanse samen met schoonzoon en ondernemer Shiva de Winter restaurant Bazs aan de Havenstraat in Hilversum.

Tegenwoordig bestaat Bazs uit een restaurant, delicatessenwinkel en bar. “Er kwamen kansen voorbij en die hebben we gegrepen”, aldus Wim Bastiaanse.

Wim is chef-kok in hart en nieren en al sinds zijn jonge jaren werkzaam in de horeca. Zoon Boris is eveneens chef-kok, dochter Anne heeft de leiding in het restaurant en dochter Lotte zet zich voornamelijk achter de schermen in. “Zij hebben net zo veel liefde voor het vak als ik. Samen met ons hardwerkende en gezellige team van collega’s doen wij er alles aan om onze gasten met een goed gevoel huiswaarts te laten keren. We vinden het belangrijk dat zij het bij ons naar hun zin hebben, net als wij.”

Lunch, borrel en diner
In het lichte, moderne restaurant kun je terecht voor lunch, borrel en diner. “We hebben een gevarieerde menukaart met gerechten uit allerlei internationale keukens, van klassiek Frans, Italiaans tot Aziatische gerechten, waaronder ook vegetarische en veganistische gerechten. De kaart wisselt regelmatig om onze gasten te blijven verrassen. We maken alles zo veel mogelijk zelf, met verse ingrediënten. Dat maakt dat we creatief kunnen omgaan met allergieën. Dankzij de open keuken kun je bovendien met eigen ogen zien hoe het eten wordt bereid, een essentieel stuk beleving.”

Thuis genieten
Wie thuis wil genieten van al het lekkers dat Bazs te bieden heeft, vindt in de winkel een uitgebreide assortiment zelfgemaakte producten zoals truffelmayonaise, noten, bonbons, soepen, sauzen, speciale kazen, zorgvuldig geselecteerde wijnen, belegde broodjes en vers bereide maaltijden. “We verzorgen tevens de catering voor alle mogelijke gelegenheden en bieden geschenkpakketten aan. In overleg kijken we hoe we tegemoet kunnen komen aan je wensen.”

Bazs bar
En dan is er natuurlijk nog de Bazs bar. De bar is voorzien van tal van spelletjes die je kunt spelen. “Hier kun je in een warme, gemoedelijke sfeer proeven van heerlijke wijnen, maar ook van speciaal bieren, waaronder ons eigen bier Basz Pale Ale en alcoholvrije dranken. Combineer dit met bijpassende hapjes. Iedereen is welkom!”

Onze gasten moeten zich hier helemaal thuis voelen

Bazs | Havenstraat 13 (restaurant), 15 (winkel), 15a (bar) Hilversum 035-6313003 | info@bazs.nl | www.bazs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11078 Bommel & Bommel delicatessen