bruisende zaken

Maak kennis met  de spinningles van de toekomst!

Maak kennis met de spinningles van de toekomst!

01-12-2018

Spinninglessen bij Van Hellemond Sport Hilversum krijgen een extra dimensie. Deze vestiging is onlangs voorzien van gloednieuwe Keiser M3i spinningfietsen. Het verschil met ‘normale’ spinningfietsen is dat deze lessen op basis van vermogen worden gegeven. Hierdoor krijgt je spinningles een veel persoonlijker en doelgerichter karakter.

Wat is trainen op vermogen? Met trainen op vermogen train je op je kracht in combinatie met je persoonlijke hartslag, gecombineerd met de cadans die past hij het trainingsdoel (kracht, klimmen, tempo rijden, sprinten). Meetbaar, voelbaar en uitdagend. Met deze manier van trainen creëer je meer persoonlijk inzicht en train je slimmer

De voordelen van deze spinningles: - altijd fietsen op je eigen niveau. Je hoeft je nooit meer druk te maken of je fiets te zwaar of te licht staat; - iedereen kan meedoen tijdens de les, de ervaring is voor iedereen even intensief; - je kunt je prestaties zelf op de voet volgen op je eigen smartphone (en later thuis terug bekijken)

Spinning wordt toegankelijk voor iedereen Veel mensen die nog nooit een spinningles hebben gedaan, zijn vaak bang dat dit veel te zwaar voor ze is. Daar komt met dit systeem een eind aan. Door middel van de FTP-test fiets je namelijk helemaal op je eigen niveau in de trainingszone die bij je past

Ervaar een gratis proefles spinning!

Vestiging Hilversum Zuid Johan de Wittstraat 40, Hilversum 035 621 7359

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula