bruisende zaken

Wij gaan voor boekhouden 2.0!

Wij gaan voor boekhouden 2.0!

01-01-2019

Laura Pijl, Register Fiscaal Adviseur, begon haar carrière op de financiële afdeling van een grote commerciële zender. Ze wilde meer, dus in 1998 opende zij de deuren van haar eigen administratie- en belastingadvieskantoor in Hilversum. Anno 2019 bieden Laura en haar team zowel ondernemers als particulieren volledige financiële en fiscale ondersteuning.

De afgelopen jaren is Laura snel ingesprongen op de enorme ontwikkelingen in de branche t.a.v. het digitaliseren van boekhoudingen waardoor het ‘boekhouden 2.0’ geen geheimen meer voor haar heeft. In de tussentijd volgt Laura een 2,5 jarig leertraject voor MKB Ondernemerscoach. Dit tekent de persoonlijke drive van Laura om zichzelf en LPKM te blijven ontwikkelen.

Kwaliteit
“Drie jaar geleden zijn we lid geworden van de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB)”, vertelt Laura enthousiast. “Daarmee zijn we verplicht om onze vakkennis up-to-date te houden. De wet en regelgeving verandert zo snel, het is echt nodig om je regelmatig bij te scholen. Ons lidmaatschap geeft ons ook de mogelijkheid om voor onze cliënten verschillende verklaringen af te geven aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en hypotheekverstrekkers.”

Actief meedenken
De kleinschaligheid van LPKM is een kracht. “De communicatielijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Iedereen is hier welkom, zowel mannen als vrouwen, zowel zzp-ers als MKB bedrijven. Het gaat allang niet meer om alleen het verzorgen van de administratie en de verplichte aangiftes. We denken actief mee, mensen lopen hier vaak binnen op het moment dat ze belangrijke beslissingen willen nemen over hun onderneming. Op basis van actuele cijfers geven we hen graag een persoonlijk advies, zodat ze optimaal kunnen profiteren van kansen die zich voordoen.”

Ervaringsdeskundige
We spreken bij voorkeur per jaar een pakketprijs af met onze klanten. In een overeenkomst wordt vastgelegd welke werkzaamheden we daarvoor verrichten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Samen stippelen we de weg uit naar de doelstelling die je wilt bereiken. Het helpt dat ik zelf ondernemer ben, ik weet hoe het is!”

“We werken niet alleen vóór maar ook mét onze klanten”

Vaartweg 72 Hilversum 035-582 07 13 www.lpkm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).