bruisende zaken

Snelle  make-over voor je interieur

Snelle make-over voor je interieur

01-02-2019

Er komt een moment dat je de inrichting en de kleuren in je huis een beetje zat bent. Dan is het de hoogste tijd voor een make-over! Bruist geeft je enkele tips & trucs waarmee je jouw huis op een eenvoudige manier kan (re)stylen.

Tip: Verras je valentijn met een mooi zijden boeket

Eigenlijk is het heel eenvoudig om je interieur met de seizoenen mee te laten veranderen. Koop een paar nieuwe kussens voor op de bank of een lekker warm kleedje, pas de kleuren van je kaarsen en bloemen aan en voilà, je hebt een andere sfeer in huis die helemaal past bij het huidige seizoen. Heb je een favoriete trendkleur? Kies deze kleur dan als basis en laat hem terugkomen in alle accessoires die je wilt vervangen. Probeer de accessoires in verschillende nuances van deze kleur te vinden. Zo combineert okergeel mooi met goud en cognac en houd je rust in je interieur.
 

Met een nieuw likje verf op je wanden creëer je in no-time een heel andere sfeer. Kies diverse kleurstalen uit, bevestig ze op de muur en bekijk het van een afstand. Overdag is de beste tijd om de kleur te beoordelen, maar check de kleur vooral ook ’s avonds. Bij kunstlicht zien de kleurstalen er weer heel anders uit. Tip: je hebt handige verftesters die je op een stuk papier kan rollen en daarna op de muur plakt. Je kunt ze natuurlijk ook direct op de muur uitproberen, maar voordeel van een los papier is dat je het op verschillende plaatsen in je kamer kunt bekijken.

Bloemen
Ben je tevreden met je inrichting maar mis je toch wat sfeer, voeg dan vooral bloemen toe aan je interieur. Geen groene vingers? Kies dan voor een zijden bloemen boeket van BloomEver. Zo heb je altijd een mooi boeket bloemen staan passend bij je interieur.

Wanddecoratie kan echt verschil maken in je interieur. Waar vroeger één schilderij boven je bank hing, zie je tegenwoordig steeds meer een verzameling van dingen. Bijvoorbeeld een collage van verschillende fotolijsten, gecombineerd met borden of een klok. Of koop zo’n mooi open rekje waar je jouw favoriete accessoires op kan presenteren. Je kunt je creativiteit hierbij de vrije loop laten.

BloomEver zijden bloemen boeket al v.a. € 3,50 per week!

Havenstraat 18c Hilversum 035-6230920 www.meanderbloemsierkunst.nl www.bloomever.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).