bruisende zaken

Genieten... van natuurlijke producten

Genieten... van natuurlijke producten

01-04-2019

Drie jaar geleden opende de ambachtelijke speciaalzaak C’est Bon Hilversum de deuren aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Inmiddels zijn velen er al van overtuigd: hier vind je de lekkerste nootjes, zuidvruchten, koffie, thee, bonbons en chocolade.

“Jong en oud wandelen hier binnen”, vertelt Ellen Papenburg. “Sommigen zijn erg met hun gezondheid bezig en kiezen heel bewust voor specifieke gezonde producten, anderen komen juist alleen voor de nootjes of de bonbons. Die diversiteit maakt het werk ontzettend mooi om te doen. Er ontstaan vaak heel leuke gesprekken.”

Vers gebrande noten
an cashew en pecan tot walnoot en macadamia: Bij C’est Bon vind je alle mogelijke noten. “Wij branden de noten zelf, ze zijn dus altijd lekker vers. Maar je kunt ze natuurlijk ook ongebrand kopen. Noten zijn sowieso super gezond, ze bestaan voor 90% uit onverzadigde vetten en passen in ieder dieet. Dat maakt dat je ze met een gerust hart kunt eten. Wij verkopen alleen premium kwaliteit en dat proef je. Ik hoor regelmatig van klanten dat ze onze nootjes echt de lekkerste vinden!”

Pure producten
“We maken ook onze eigen pindakaas, amandel- en cashewpasta en jam. Verder hebben we veel verschillende soorten honing en bieden we ruime keuze in zuidvruchten en superfoods als incabessen, moerbeibessen, hennep- en chiazaad. Maar we hebben ook heerlijke bonbons, gemaakt van de beste ingrediënten.

En natuurlijk niet te vergeten meer dan 60 verschillende soorten thee en 9 soorten koffie, van mild tot pittig en in iedere gewenste maling.”

Leuke cadeaus
Tot slot vind je bij C’est Bon ook veel leuke cadeaus in oogstrelende geschenkverpakkingen. Voor het gemak staan er altijd kant-en-klare pakketten klaar. “Als je specifieke wensen hebt, is het echter geen enkel probleem om iets op maat te maken. Ook interessant voor bedrijven als relatiegeschenk of bijvoorbeeld voor de horeca.” Lekker en gezond!

“Kom gerust eens binnenwandelen om te proeven!”

Gijsbrecht van Amstelstraat 182 D Hilversum | 035-6316137 hilversum@cestbon.nl | www.cestbon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Gooi Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).