column

Met kracht  door de overgang!

Met kracht door de overgang!

01-07-2019

De overgang is een nieuwe fase in je leven van een vruchtbare vrouw naar wijze vrouw. Het is een periode om na te denken hoe jij verder wilt. Blijf je zo doorgaan en is dit oké, of kies je nu echt voor wat jij wilt! En soms is het niet mogelijk dat je op dit moment kiest voor jezelf. Maar weet je, grote stappen zetten is niet altijd noodzakelijk.

Ik ging weer naar school en begon een studie als voetreflextherapeute. Dat was een hele uitdaging, zeker omdat ik niet meer gewend was om te studeren. Mijn hersenen zaten vastgeroest. Help, hoe kon ik nu alle informatie onthouden! Maar hé, interessant vond ik het wel. Ik wist niet dat je via je voeten je gezondheid kon bevorderen en verbeteren, dit was voor mij een hele nieuwe inzicht.

Leer te luisteren naar je lichaam en je gevoel en maak van daaruit jouw keuze.

In dit persoonlijk programma ga je aan de slag om te voelen wat ontspanning is. Dit doen we met o.a. voetreflexologie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Je krijgt informatie over de hormonen, die tijdens de overgang een verandering bij jou laten plaats vinden. Niet alleen lichamelijk, maar ook in je geest.

Wat is het resultaat?
• Beter kunnen slapen
• Meer energie
• Met stemmingswisselingen om kunnen gaan
• Fitter en gezonder voelen
• Weer vertrouwen hebben in het lichaam

p.s. Mijn behandelingen worden, in de aanvullende verzekering, gedeeltelijk vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars.

Heb je interesse bel of mail mij voor een gratis kennismakingsgesprek.

Praktijk voor Westerse en Oosterse therapie Petra van der Schagt Rigelstraat 5 Hilversum 06-30504658 | petra@innerlijkestap.nl www.innerlijkestap.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).