column

De BESTE TIJD  van je leven!

De BESTE TIJD van je leven!

01-08-2019

Jarenlang heb ik geworsteld om maar perfect te zijn. Perfect in mijn baan, maar vooral voor de buitenwereld. Het niet perfect zijn maakte mij kwetsbaar. Lange tijd heb ik kwetsbaarheid dan ook als een zwakte gezien. Door de overgang heb ik mijn beeld over kwetsbaarheid los kunnen laten waardoor ik nu veel steviger in mijn schoenen sta. Ik leer te ontdekken wie ik ben en wie ik mag zijn. Dit geeft een kracht, maar ook een ontspanning “ik ben goed zoals ik ben”. Ik accepteer dat ik ouder word, maar weet ook dat de wereld nu voor mij open ligt.

Met mijn kennis wil ik andere vrouwen inspireren dat de overgang de beste tijd is van je leven. Vanuit mijn expertise als therapeut, maar juist ook vanuit mijn eigen ervaring, kan ik de vrouw in de overgang, de extra begeleiding bieden, die zij op dat moment nodig heeft.

Denk aan
• Een persoonlijk programma van 6 weken waar gewerkt wordt met o.a. voetreflexologie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
• Zhineng Qigong lessen: bewegen vanuit ontspanning.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het persoonlijk traject of de Zhineng Qigong lessen, neem dan gratis contact met mij op. Mijn persoonlijk programma wordt, in de aanvullende verzekering, gedeeltelijk vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars.

Binnenkort komt er een nieuwe e-book uit met o.a. krachtige verhalen van andere vrouwen over de overgang.
Volg mij op Facebook: www.facebook.com/innerlijkestap of op Instagram: www.instagram.com/innerlijkestap.

Weet dat iedere stap die je zet een verandering is in je leven!

Praktijk voor Westerse en Oosterse therapie Petra van der Schagt Rigelstraat 5 Hilversum 06-30504658 | petra@innerlijkestap.nl www.innerlijkestap.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).