column

Loopbaan coaching is er voor iedereen!

Loopbaan coaching is er voor iedereen!

01-09-2019

Of je nu vastgelopen bent in het werk, je huidige loopbaan wordt onderbroken of je wilt gaan ondernemen: Adviesbureau Voor een Ander Geluid heeft ook deze periode weer een mooi programma en voor ieder wat wils.

Ben jij die werkende 45+'er?

Dan is gratis deelname aan het gesubsidieerde ontwikkeltraject nog steeds mogelijk. Aanmelding loopt tot 2020. Vraag naar de voorwaarden en/of vraag het gratis e-book aan.

Momenteel between 2 jobs?

Kom eens langs voor informatie voor jouw persoonlijke plan van aanpak.

Benieuwd waar een loopbaanprofessional jou mee kan helpen?

Van 16 t/m 21 september, de week van de loopbaan, staat de deur zes dagen lang open voor een goed loopbaanadviesgesprek. Dit is een landelijk initiatief van NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, en voor iedereen toegankelijk. Aanmelding kan via www.noloc.nl/IsabelHamer en/of vraag naar de informatie

Liever zelfstandig en ondernemend de arbeidsmarkt op?

In samenwerking met www.1nspiring.com/Haarlem is er iedere laatste maandag van de maand in Haarlem de workshop van ‘idee naar werkelijkheid’.

Kernwoorden: #inspiratie #actie #groei

Kortom: Herken jij jezelf in een van de vragen? Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies of voor deelname een van de workshops, zodat ook jij sterker komt te staan in huidige arbeidsmarkt.

Voor een Ander Geluid | 06-17448088 | isabel.hamer@vooreenandergeluid.nl | www.vooreenandergeluid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen