Column

Gelukkig met je nieuwe coupe!

Gelukkig met je nieuwe coupe!

01-03-2024

Laat je haar omtoveren tot een prachtig kunstwerk bij Kapsalon Restyle in Haarlem! Onze professionele kappers geven je een trendy kapsel, een frisse kleur of een nieuwe knipbeurt.

Met persoonlijk advies en aandacht voor jouw wensen, zorgen wij ervoor dat je zelfverzekerd de deur uitloopt. Geniet van de beleving in onze comfortabele stoelen, ontspan met een drankje en laat je verwennen met luxe behandelingen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van Kapsalon Restyle voor een stralende nieuwe look! Bij Kapsalon Restyle knippen wij zowel heren, dames als kinderen. Wij werken op afspraak, maar u kunt ook bij ons binnenlopen. Voor eventuele vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in onze kapsalon!

Muiderslotweg 2, Haarlem | 023 537 4796 | info@kapsalonrestyle.nl | www.kapsalonrestyle.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen