Column

Stap voor stap weer op weg

Stap voor stap weer op weg

01-01-2024

Verken een nieuw levenshoofdstuk met Medjemee Coaching, waar ervaren begeleiding in de geestelijke gezondheidszorg sinds 2021 wordt aangeboden door Edmée Joosse.

Medjemee Coaching biedt een gastvrije plek voor diverse hulpvragen. Of je nu worstelt met ADHD, een burn-out wilt overwinnen, of begeleiding zoekt bij het ontdekken van je passie, Edmée staat paraat. Ook familie en naasten van mensen in de GGZ vinden hier een betrouwbare gids in het complexe landschap van hulpverlening.

Bij Medjemee Coaching start alles met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek samen met Edmée of er een klik is en hoe zij jouw specifieke behoeften kan vervullen. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor of doelgerichte begeleiding, elk traject wordt op maat gemaakt. Edmée maakt gebruik van een uitgebreide gereedschapskist vol effectieve tools, waardoor jouw coachingstraject uniek en doelgericht wordt.

Ga naar de webiste en vind meer info online bij Medjemee Coaching

Edmée Joosse | 06-19236051 info@medjemeecoaching.nl www.medjemeecoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen