Adverteren werkt!

bruisende zaken

Leer vrij bewegen

Leer vrij bewegen

01-04-2021

Toen violiste Esther Visser op het conservatorium in aanraking kwam met de Alexander Techniek, werd ze er meteen door gegrepen: “Het viel me op dat studenten altijd met een glimlach uit het lokaal kwamen.”

“Toen ik het zelf probeerde, merkte ik dat mijn prestaties aanzienlijk verbeterden en mijn lichaamsgebruik positief veranderde. Gedreven om ook anderen deze waardevolle techniek te leren, ben ik na het afronden van de driejarige lerarenopleiding begonnen met mijn praktijk in Haarlem. Het mooie is dat ik mensen iets meegeef waar ze de rest van hun leven iets aan hebben en wat ze zelfstandig kunnen toepassen.” Voor iedereen “De Alexander Techniek is een simpele en praktische methode, waarmee je je lichamelijke en mentale functioneren kunt verbeteren. Het wordt veel toegepast door professionele musici, dansers, sporters en acteurs. Maar ook mensen met fysieke en psychische klachten als nek- en rugklachten, burn-out en (sport)blessures kunnen er baat bij hebben. Juist in het dagelijks leven kan het zoveel helpen.” Vrij en zonder spanning bewegen “De essentie is dat je je lichaam efficiënter leert aansturen, zodat je je vrij en moeiteloos kunt bewegen. Vaak gaat het om het doorbreken van gewoontes en het aanleren van nieuwe bewegingspatronen.” Het is aan te raden om te beginnen met 10 lessen. “Hiermee heb je een mooie basis waarmee je jezelf blijvend beter kunt aansturen. Je hebt ook mensen die daarna nog vele jaren iedere week naar les komen. Zij willen zich verder blijven ontwikkelen.” Zwemcursussen “Ik bied naast Alexander Techniek ook 6-weekse zwemcursussen aan, voor volwassenen. Deze manier van zwemmen is ontwikkeld in Engeland en is helemaal gebaseerd op de Alexander Techniek. De zwemslagen zijn licht, efficiënt, gezond voor je nek en schouders, en lang vol te houden. Je kunt kiezen uit een cursus crawl, schoolslag of vlinderslag. Er zijn ook cursussen voor mensen met waterangst. Je kunt de zwemcursussen al dan niet in combinatie met Alexander Techniek les volgen in Haarlem of in Amsterdam.”

www.swiminbalance.nl

“Ervaar zelf de kracht van een 100 jaar oude methode”

Alexander Techniek Praktijk Free-up Bakenessergracht 94 Haarlem | 06-53316309 info@free-up.nl | www.free-up.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).