Adverteren werkt!

column

Groenkleurig: de trend van deze herfst

Groenkleurig: de trend van deze herfst

01-10-2021

Niet alleen qua mode, ook qua make-up gaan we terug in de tijd. Komend najaar staat in het teken van gekleurde oogschaduw. En dan het liefst felle oogschaduw met een green smokey-effect.

La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een beauty-arrangement voor een vrijgezellendag, bruidsmake-up, businessmake-up, bruidsvisagie of workshops.

Nude of donkere lippen

Komend najaar draait het allemaal om de ogen, daardoor blijven de lippen neutraal, maar wel verzorgd. Dat betekent dat we neutrale lipsticks gaan dragen en onze natuurlijke lipkleur tot haar recht mag komen. Of een mooie donkere bordeaux kleur, ook heel trendy.

Natuurlijke basis

Voor de basis gaan we terug naar een natuurlijke look. Geen dikke foundation of heftige contouren, maar een natuurlijke basis met een fijne glow is key voor komend najaar. Dan kunnen de ogen meer spreken.

Soap brows

Hoewel we eerder al zagen dat dunne wenkbrauwen een comeback gaan maken, zagen we bij de shows voor Fall/Winter 2021 vooral soapy brows. Make-up is niet perse nodig, kam je wenkbrauwen omhoog en gebruik eventueel een brow soap voor een ultiem effect. Kleine moeite, groot effect.

Model: @Beau Bordes Fotograaf: Nico Garstman Makeup hair Annemieke Tip @ Muah La Tip

Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).