column

Leer alles over de Beautytrends zomer 2022

Leer alles over de Beautytrends zomer 2022

01-06-2022

De zomer is in zicht en zo ook de beautytrends! Het is belangrijk om goed voor de dag te komen. Dit zijn DE zomertrends voor 2022.

1. STRAKKE, HELDERE BLUSH

Na jarenlang een schoonheidsideaal te zijn geweest, is blush terug en het is brutaler dan ooit tevoren. Verwen je looks in gedrapeerde, gewaagde blos en je frisse gezicht in oplichtende wervelingen op de appels van de wangen. Stap uit je comfortzone en pak een schaduw waarmee je je fris voelt uit je winterslaap.

2. GEGLAZUURDE HUID

Dit is de trend waar make-up en huidverzorging elkaar ontmoeten. De geglazuurde huid heeft alles te maken met de frisse, glazen afwerking, maar hoe je dat bereikt, is aan jou. Een super bedauwde vochtinbrengende crème, een serum op oliebasis, een glanzende primer of een goede oude markeerstift zijn de go-to’s voor het bereiken van deze look.

3. GLANZENDE LIPPEN

Dankzij de heropleving van alles Y2K, hebben glanzende lippen een epische terugkeer gemaakt. Het beste gedeelte? Ze zijn oh zo gemakkelijk te dragen. Beheers de natuurlijke look met een lippenbalsem die je overal mee naartoe kunt nemen, houd je lippen zo nat als ijsblokjes met een heldere lipgloss of creëer je eigen tint met wat laagjes. De wereld is je glanzende lip.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business makeup. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen