bruisende zaken

UW DAK, ONZE SPECIALITEIT!

UW DAK, ONZE SPECIALITEIT!

01-05-2020

Nieuwbouw of renovatie? Wij hebben de kennis in huis om elk type dak of project uit te voeren. Wij adviseren bij het maken van uw keuze van materialen voor de dakbedekking en werken met pannen, tegelpannen, natuurleien en eternit leien.

Of het nu gaat om de integratie van veluxramen in de dakpartij of om een sarkingdak, wij staan u graag bij met raad en daad.

Verder kunt u bij ons terecht voor de daktimmerwerken.

Wij coördineren dan voor u de timmerwerken zodat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor uw volledig dak.Zowel voor nieuwbouw als renovaties adviseren wij u graag bij de keuze van de meest optimale oplossing voor uw project. Wij leggen het traditionele roofing plat dak, maar zijn ook gekwalificeerd voor het plaatsen van RESITREX EPDM. Een product dat veel langer mee gaat en 30 jaar waarborg geeft op hun productie. Wij hebben ervaring met het plaatsen van groendaken.

Verder kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van uw bestaande dakkoepel. Door de steeds strengere EPB-normen wordt de dakisolatie een steeds belangrijker onderdeel bij het realiseren van uw project. Wij staan ook hier onze klanten bij met raad en daad.

Albert Louisastraat 18, Kapellen | 0476 62 99 08 | info@dakwerkenjennes.be | www.dakwerkenjennes.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).