Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Wat is een keratinebehandeling?

Wat is een keratinebehandeling?

01-01-2023

Een keratinebehandeling is een semi-permanente behandeling. Dit betekent dat het effect tijdelijk is, maar toch voor redelijk lange tijd. Omdat het haar gevoed en hersteld wordt, is de keratinebehandeling bij uitstek bedoeld voor mensen met dof, droog of onhandelbaar haar. Het maakt daarbij niet uit of dit het gevolg is van het al te fanatiek toepassen van de stijltang, het te vaak kleuren van je haren of het gebruik van verkeerde verzorgingsproducten. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar weer glad, gezond en glanzend wordt.

Maar wat is keratine eigenlijk en waarom is een keratine wel zo goed voor je haar?

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De werkzame stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat namelijk voor 90% uit keratine. De hoeveelheid keratine in je haar slijt onder meer door chemische behandelingen, het toepassen van verkeerde stylingproducten of als je haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden. Keratinebehandeling vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer gezond wordt, perfect in model valt en glanst als nooit tevoren.

Voordelen keratine behandeling

•Tijdwinst: als je het haar dagelijks stylet of warmte gebruikt, kan een keratine-behandeling het stylingproces en het drogen van je haar met 40 procent tot 60 procent verkorten.


• Na een keratinebehandeling neemt pluis en droogheid voor minimaal 80% af.
• Het voedt je haar waardoor het sterker en glanzend wordt.

Voor meer informatie kom langs in onze salon op Kapelsesteenweg 310 Brasschaat! Tot ziens bij Sibel Esen

Kapelsesteenweg 310, Brasschaat | 03 225 11 13 | Volg ons op: Instagram: @Salon.luxx Facebook: @Salon Luxx

Delen


MEER Column


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11075 Reaching Out