BRUISENDE COLUMN

Beleef de warmte bij Kachelservice

Beleef de warmte bij Kachelservice

01-11-2017

In Essen-Wildert vindt u de huiselijke toonzaal van Kachelservice met een gevarieerd aanbod van ruim 65 kachels en haarden.

Meerder toestellen staan brandend opgesteld waardoor u letterlijk de warmte en de sfeer beleeft die ene kachel brengt. 


''Bij ons ziet u pelletkachels, houtkachels, inbouwhaarden en multibrandstofkachels. Door de grote diversiteit die de verschillende merken bieden, vindt eigenlijk iedere klant een kachel of haard die aan al zijn wensen voldoet en die perfect bij de woning past'', vertelt medewerker Christophe.

Compleet servicepakket
Zaakvoerder Marco vervolgt het gesprek; ''de juiste productkeuze, installatie op een bestaande schouw of op een nieuw te zetten rookafvoerkanaal, aanleggen van kanalisaties (met één kachel meerdere ruimtes verwarmen): dat vereist goed advies. Daarom maken we veelal na het showroombezoek een vrijblijvende afspraak bij de klant om de opties na te gaan. Daarna stellen we een specifieke offerte op: met een standaardtoestel wordt maatwerk geleverd. Service is bijzonder belangrijk, daarom voeren wij ook onderhout uit aan pelletkachels. We den dat zelfs aan toestellen die niet door ons geleverd zijn, evenals reparaties trouwens''. zegt Marco. 

Meer informatie vindt u op www.kachelservice.be

Kachelservice
Kalmthoutsesteeneweg 290, 2910 Essen (Wildert) 03 666 85 87 
7 op 7 geopend 
info@marcoservice.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).