BRUISENDE COLUMN

SAL-EXFO

SAL-EXFO

01-12-2017

Nieuw in ons instituut...

Onze chemische peelings op basis van gemodificeerd salicylzuur zijn een zacht hulpmiddel zonder neveneffecten om je huid op een efficiënte manier te verjongen. De peelings activeren de fibroblasten, stimuleren de celvernieuwing en vervagen huidimperfecties. De huid wordt in de diepte gereinigd en bij een vette huid reguleert de peeling de talgsecretie en krimpen de poriën.


Resultaten: al na enkele sessies bezorgt de chemische peeling de huid een werkelijk stralend effect en een onmiddellijke schoonheid. De kwaliteit en de textuur van de huid verbeteren zichtbaar en kleine imperfecties verminderen zienderogen. Bij contact met de huid veroorzaakt de peeling een diepe cellulaire reactie, die het celmetabolisme stimuleert en op die manier de huid van binnenuit verjongt en vitaliseert. De teint licht op, de huid is zichtbaar stralender, zuiver en gezond. Rimpels vervagen duidelijk.


Teneinde de effecten van SAL-EXFO te optimaliseren en te verlengen raden we aan het verzorgingsgamma ContrÂge te gebruiken, omwille van de hoge concentratie aan actieve ingrediënten, gecombineerd in een cosmeceutische formule.


Ile-des-Senses  |  0476 23 07 41  |  Eikendreef 33, Kapellen  |  www.ile-des-senses.be


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).