BRUISENDE COLUMN

Verbeter je huid en je figuur!

Verbeter je huid en je figuur!

01-02-2018

De winter loopt op zijn laatste benen en de lente komt om het hoekje kijken.

Tijd voor een overzicht wat Ile-des-Senses u aanbiedt voor een kwieke, gezonde geest in een verjongd lichaam.


U kan bij ons terecht voor huidverbetering. We behandelen o.m. verouderende huid, acné, couperose, pigmentvlekken,...  met een ruime keuze aan technieken en technologieën zoals microdermabrasie, transdermale applicatie (TDA), chemische peelings, mesoporatie, Lift 6.


Voor figuurcorrectie kunnen wij u LPG aanbieden en bodywrappings, ondersteund met de beproefde technologie van Weyergans High Care AG.


Opdat u er altijd goed uit blijft zien beschikken we over minerale make-up en cosmeceutische producten van Seyo (de makers van TDA) en Contrage.


Via Reiki, energetische zuivering, massages en andere technieken zoals zuurstofbehandeling met Airnergy onderbouwen we de mentale aspecten van uw gezondheid. Rookstoptherapie en een aanbod aan voedingssupplementen helpen u uw gezondheid op peil te houden.


Wil je meer info?

Aarzel niet en mail naar info@ile-des-senses.be

of bel +32 476/23 07 41.


Ile-des-Senses  |  0476 23 07 41  |  Eikendreef 33, Kapellen  | 

www.ile-des-senses.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).