Column

Bereid je voor op de herfst

Bereid je voor op de herfst

30-09-2018

Het is jammer, maar helaas. Ongetwijfeld komen er nog enkele mooie, zonnige dagen, maar het is weer voorbij, die mooie zomer… Tijd om je voor te bereiden op wat komt: najaar en winter. Ile-des-Senses kan je helpen die donkere maanden mooi en stralend door te komen.

Er goed uitzien door Ile-des-Senses

LPG en wrappings op basis van beproefde technologieën van Weyergans High Care AG helpen je je figuur in orde te houden. Wat de huid betreft, kan je bij ons terecht voor behandelingen van verouderende huid, acné, couperose, pigmentvlekken, … Uit de vele technieken als microdermabrasie, TDA, chemische peelings, mesoporatie, Lift 6 kiezen we samen de meest geschikte behandelingen en producten naar jouw specifieke noden en wensen. En terwijl we de problemen aanpakken, kunnen we ervoor zorgen dat je er altijd stralend blijft uitzien met onze minerale make-up en de cosmeceutische producten van Seyo en Contrage. ‘Mens sana in corporis sano’ ofwel een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook daartoe kunnen we een steentje bijdragen dank zij Reiki (een techniek voor energetische zuivering), massages, zuurstofbehandelingen e.d.m. Zelfs als je eindelijk van die vervelende rookgewoonte af wil, kan je bij ons terecht

Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons via mail (info@ile-des-senses.be) of telefoon (+32 476 230 741). Ons instituut is enkel na afspraak geopend.

Ile-des-Senses | 0476 23 07 41 | Eikendreef 33, Kapellen | www.ile-des-senses.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).