Column

Duurzame ontharing voor alle huid- en haartypen

Duurzame ontharing voor alle huid- en haartypen

01-04-2019

Enzyme-Tec combineert mesoporatie en speciaal geprepareerde enzymen om haren effectief te verwijderen op een duurzame, pijnloze en natuurlijke manier. Een behandeling met Enzyme-Tec bestaat uit drie stappen.

Stap 1: Met een speciaal ontworpen hars wordt de ontharing uitgevoerd. Typisch voor de gebruikte hars is het feit dat hij zich hecht aan de haren, niet aan de huid. Daardoor kunnen haren en haarwortels gemakkelijk verwijderd worden.

Stap 2: Door mesoporatie worden natuurlijke enzymes ingebracht die de vorming van nieuwe haarfollikels tegengaat, zodat geen nieuwe haartjes gevormd worden.

Stap 3: Gebruik de Enzyme-Tec Natureal Hair Reduction Spray om de vorming van nieuwe haarcellen af te remmen.

Deze behandeling is geschikt voor het hele lichaam, voor alle huidtypes, ook getatoeëerde en getaande huid, en voor alle haartypen, ook voor roodharigen.Bij ons kan u terecht voor een ruim assortiment aan behandelingen en producten om uw schoonheid en uw gezondheid op peil te houden.

Renilt is van opleiding ziekenhuis-apotheker en heeft van daaruit een sterke wetenschappelijke achtergrond die ze u graag ten dienste stelt bij het oplossen van schoonheidsprobleempjes.Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons via mail (info@ile-des-senses.be) of telefoon (+32 476 230 741). Ons instituut is enkel na afspraak geopend.

Ile-des-Senses 0476 230 741 Eikendreef 33, Kapellen www.ile-des-senses.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).