bruisende zaken

Die mooie oude stoel  weer als nieuw

Die mooie oude stoel weer als nieuw

01-03-2020

Bij herstoffering van een zitmeubel spelen vakmanschap en kwaliteit een cruciale rol. Als je nagaat hoeveel uren de gemiddelde Nederlander per jaar op z’n stoel of bank doorbrengt, is het niet zo verwonderlijk dat aan een goed zitmeubel eisen moeten worden gesteld.

Wij leveren uitsluitend kwalitatief goed werk.

Aan deze eisen, vaak in combinatie met specifieke wensen, moet elke goede meubelstoffeerder zich houden. Zo wil de één stevig zitten, de ander juist weer zacht en comfortabel. Ook de keuze uit de veelal honderden meubelstoffen draagt niet bij aan één bepaalde standaardoplossing voor elke klant. Herstoffering leent zich met name voor die mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. De romp en vederkernen kunnen in principe tientallen jaren mee en zijn onverslijtbaar. Vulmaterialen worden veelal vervangen, zodat het eindresultaat perfect en geheel naar wens is.

Ons bedrijf garandeert een goed en eerlijk advies en degelijk werk. Het is belangrijk dat de klant een doordachte keuze kan maken, waarbij voor- en nadelen van de keuze voor een bepaalde meubelstof duidelijk worden neergelegd.

Boekholt is een bedrijf waar nog tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking. Bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal in onze filosofie. Voor al onze diensten, van onze schapenleren zitmeubels tot en met het opnieuw bekleden van zitmeubels, maken wij gebruik van de beste materialen.

Reparatie (Her-)stofferen Ouderwets vakmanschap

Wil je meer informatie? Kijk op onze website of kom een kijkje nemen in onze werkplaats

Snoekweg 2, Raamsdonksveer | 0162-512119 info@meubelstoffeerderij-boekholt.nl | www.meubelstoffeerderij-boekholt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).