bruisende zaken

Voel je thuis en geniet!

Voel je thuis en geniet!

01-03-2020

Wie zin heeft in een heerlijke maaltijd in een gemoedelijke en sfeervolle setting, moet zeker eens een kijkje gaan nemen bij Eeterij d’n Bal in Oosterhout. Eigenaren Nicolay en Esther van Duuren staan daar vol enthousiasme voor al hun gasten klaar.

De lekkerste spareribs van Oosterhout, Brabant en de rest van de wereld!

 

Thuiskomen

“Eeterij d’n Bal is al bijna 25 jaar een begrip in Oosterhout en de wijde omgeving”, begint Nicolay zijn verhaal. “Wat in 1994 ooit begon als bruin café is in de loop der jaren uitgegroeid tot eetcafé met nog steeds dat gezellige ‘bruine sfeertje’ van toen. Mijn vrouw en ik runnen deze zaak inmiddels alweer negen jaar met ontzettend veel plezier. De eerste keer dat we hier binnenkwamen, voelde meteen als thuiskomen en zo voelt het eigenlijk nog steeds.”

Spareribs en meer

En dat is ook precies het gevoel dat ze met hun gasten willen delen. “Iedereen moet zich hier thuisvoelen en in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van al het lekkers dat we op tafel toveren. Wat onze specialiteiten zijn? Saté en natuurlijk onze spareribs. Niet voor niets is onze slogan: de lekkerste spareribs van Oosterhout, Brabant en de rest van de wereld. Maar daarnaast staan er natuurlijk nog tal van lekkernijen op de kaart. Voor ieder wel wat wils. We kunnen zelfs met alle mogelijke allergieën of diëten rekening houden als daar behoefte aan is. Alles wat bij Eeterij d’n Bal uit de keuken komt, is zelf gemaakt. Uiteraard van verse ingrediënten en dat proef je!”

Jong en oud, iedereen is welkom bij Eeterij d’n Bal.

“En ook voor feesten, partijen en catering ben je bij ons aan het juiste adres. En heb je geen zin om zelf te koken, maar wil je wel gewoon thuis eten, afhalen kan ook en we bieden zelfs een bezorgservice aan huis. Wees dus welkom bij Eeterij d’n Bal!”

 

Eigenaren: Nicolay en Esther van Duuren Bakkerstraat 21, Oosterhout | 0162-438336 | www.denbal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).