Column

Discipline en bestaansrecht

Discipline en bestaansrecht

01-10-2020

Dat stuk hebben we allemaal vanaf de geboorte meegekregen. En in dat aardoppervlak zit een magnetisch schild van ongeveer één meter doorsnee. Als we via de onderbuik(navel) ademen gaat de energie via onze voeten de aarde in. En gaan we gronden.

En komen we in contact met onze stroming. Die stroming voert oude energie af naar de aarde en geeft nieuwe magnetisch energie als aanvoer weer terug. Zo gaat oude spanning weg, schone energie schoont je lichaam op. Daar is discipline voor nodig om af en toe eens op je ademstroom te letten, voeten goed op de aarde laten staan en je stuit(staartbeen) goed naar de aarde gericht te houden. Door je daarvan bewust te worden en te voelen en kijken “waar is mijn ademhaling nu” Leer je gezond en geaard te leven, krijg je rust en voel je jezelf beter. Succes.

CLIËTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).