bruisende zaken

Optimale zorg voor dier én eigenaar

Optimale zorg voor dier én eigenaar

01-04-2018

“Dierenarts zijn is voor mij eerder een manier van leven dan een baan”, vertelt Karoliene Penders, mede-eigenaar van Dierenartsenpraktijk Langerwerf, enthousiast.

Vanuit die passie zet zij zich samen met haar collega’s in om elk dier de juiste zorg te bieden.


Praktijk

“Het leveren van optimale zorg staat bij ons voorop. Zowel voor gezelschapsdieren als voor landbouwhuisdieren en paarden. Voorheen deden we dit vooral ambulant, dus op locatie, maar sinds september vorig jaar beschikken we ook over een eigen, moderne 


24/7 professionele dierenzorg 


praktijk aan de Provinciale Weg in Oosteind waar we gezelschapsdieren de best mogelijk zorg kunnen bieden. Hier hebben we niet alleen de mogelijkheid tot onderzoek, maar ook tot het uitvoeren van operaties en het maken van echo’s en röntgenfoto’s.”


Voldoening

“Voor landbouwhuisdieren en paarden gaan wij uiteraard nog wel gewoon naar de ‘patiënten’ toe, want ook op locatie kunnen wij zeer uitgebreide professionele zorg bieden volgens actuele inzichten en normen. En dat zeven dagen per week, 24 uur per dag. Dat maakt meteen dat dit vak voor mij meer een manier van leven is. Je staat ermee op en gaat ermee naar bed, maar dat is juist het leuke. Het geeft namelijk ontzettend veel voldoening om dieren te kunnen helpen.”


Welzijn eigenaren

Maar niet alleen het helpen van dieren geeft het team van Dierenartsenpraktijk Langerwerf voldoening, ook het nauw betrekken van de eigenaren staat bij deze praktijk hoog in het vaandel. “Ook hen bieden we optimale zorg door ze overal nauw bij te betrekken, zodat ze overal van op de hoogte zijn en dus weten waar ze aan toe zijn. Bij ons ben je geen nummer, maar echt een persoon en we denken graag met de mensen mee. In overleg is heel veel mogelijk!”


Dierenartsenpraktijk Langerwerf

Provinciale Weg 75, Oosteind  |  06-20666285

Eigenaren: Cornel Langerwerf en Karoliene Penders

www.dierenartsenpraktijklangerwerf.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion