bruisende zaken

Kinderdagverblijf 't Werfje biedt nu kinderopvang van 0-13 jaar

Kinderdagverblijf 't Werfje biedt nu kinderopvang van 0-13 jaar

31-08-2018

De boerderij en haar landelijke omgeving zijn natuurlijk niet alleen mooi, leuk en leerzaam voor kinderen tot 4 jaar. Juist voor oudere kinderen is er een hoop te beleven op de boerderij en het is ook nog eens hartstikke leerzaam.

Daarom breiden wij onze diensten uit met BSO en halve dagen peuteropvang!

Voor elk wat wils Genieten van rust, ruimte, natuur, de trekkers en andere landbouwmachines. Bloemen plukken, helpen bij het voeren van de kalfjes en geitjes, borstelen van de pony, eieren rapen bij de kippen, fietsen op het erf, ravotten in het gras, groente en fruit zien groeien in de moestuin en hiervan smullen, avonturen beleven met leeftijdsgenootjes of gewoon toekijken hoe onze dieren de beste zorg krijgen van DIERENARTSENPRAKTIJK LANGERWERF! De wereld om je heen leren kennen Samen met andere kinderen de wereld om je heen leren kennen is iets wat niet mag ontbreken in het jonge leven van een peuter. Op een spelende manier leren de peuters met elkaar om te gaan en maken zij kennis met het doen van taakjes, in de kring zitten, ritmes en liedjes zingen.

Kinderdagverblijf 't Werfje Kijldijk 1, 4909 AX Oosteind | 06 19 08 57 15 | kinderdagverblijftwerfje@gmail.com | www.kinderdagverblijftwerfje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging