column Bianca

Aangifte  inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

01-02-2019

Tegenwoordig drukken mensen snel op de knoppen OK en verzenden als ze de vooringevulde aangifte van de belastingdienst ontvangen. Dan zijn ze er snel van af en ‘de belastingdienst weet toch al alles van je’.

Oh jeetje, is het alweer zover?!

 

Nou, mooi mis!

Er wordt namelijk geen rekening gehouden met aftrekposten zoals ziektekosten, hypotheekadvieskosten en ga zo maar door. Zo laten mensen ongemerkt veel geld liggen waar ze toch leuke dingen van kunnen doen.

Maak snel een afspraak om uw aangifte door mij in te laten vullen. Het kost u een uurtje en geen enkele aftrekpost wordt overgeslagen.

Mijn naam is Bianca Wenneker. Ik ben eigenaar van Administratiekantoor B. Wenneker. Ik werk voor zowel ondernemers als particulieren.

Of het nu over een aangifte inkomstenbelasting, de zonnepanelenteruggave of uw btw-aangifte gaat, onze service is op uw behoefte afgestemd. Wilt u een ordner of zelfs een schoenendoos met uw boekhouding binnenschuiven of zelf de boekhouding (leren) doen met onze sturing, advies en nacontrole? Dan is dit in alle gevallen mogelijk.

Wij verschaffen u inzicht in uw onderneming, niet alleen op papier, maar spreken dit met u door zodat u ook echt volledig begrijpt hoe het erbij staat.

Bianca Wenneker

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Bianca!

Administratiekantoor B. Wenneker Belgiëstraat 16, Kaatsheuvel | 06-16684878 bianca@bwenneker.nl | www.bwenneker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).