bruisende zaken

Kwaliteit en 							  vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap

01-05-2019

In 2013 startte Tim Kimenai zijn eigen montagebedrijf in Rijen. Inmiddels groeit de onderneming gestaag en heeft hij zich gespecialiseerd in de montage van nieuwe keukens en de renovatie van bestaande keukens. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hem terecht. Eenvoudig of luxe, klein of groot; het kan allemaal.

Tevreden klanten, daar ga ik voor

“In het eerste gesprek gaan we na wat er precies moet gebeuren”, vertelt Tim. “Soms moeten bijvoorbeeld leidingen worden verlegd. Het meeste werk doe ik zelf, maar indien nodig kan ik een beroep doen op andere vakmensen in mijn netwerk om ervoor te zorgen dat de klus geklaard wordt. Voor klanten is het fijn dat ze één aanspreekpunt hebben.” Pimp je keuken De grote kracht van Tim’s Montage is de specialisatie. Dankzij een vakkundige montage is je droomkeuken binnen handbereik. Ben je uitgekeken op je keuken? Dan kun je deze ook laten pimpen. “Door o.a. kastjes, lades, grepen, inbouwapparatuur en werkblad te vernieuwen, kun je de keuken een heel andere uitstraling geven.

Met relatief weinig geld kun je veel bereiken.”

Wacht niet langer en bel: 06-26825089

Wilhelminastraat 68, Rijen | 06-26825089 | timkimenai@live.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).