column

Mooie, rechte tanden?

Mooie, rechte tanden?

01-06-2019

Welkom bij De Tandarts, de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Onze behandelingen worden met de modernste behandelmethodes uitgevoerd door een team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Ervaring en deskundigheid voor een zorgeloze lach!

De Tandarts heeft jarenlange ervaring op het gebied van orthodontie. Wij maken gebruik van een digitale orthodontische planning, volgens het meest innovatieve planningssysteem Insignia. Bij een Insignia Ortho behandeling worden Damon brackets (slotjes op de tanden) voor iedere patiënt individueel vervaardigd. De behandeling is hierdoor meer comfortabel en minder pijnlijk. Door natuurlijke verbreding kan ruimte worden gecreëerd, wat het trekken van goede kiezen overbodig maakt. Daarnaast is door de effectieve en efficiënte benadering de behandeltijd overwegend korter en zijn minder behandelafspraken noodzakelijk.

Buitenbeugels zijn bij De Tandarts verleden tijd.

Meer weten over de ortho behandeling? Bel ons of kijk op onze website.

Reguliere tandartsbehandelingen Orthodontie Implantologie Cosmetische en reconstructieve tandheelkundige behandelingen Mondhygiëne

Collegeweg 2b, Raamsdonksveer 0162-521546 www.naar-de-tandarts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).