bruisende zaken

HUUR EEN KAST

HUUR EEN KAST

01-12-2018

In het oude pand van Annies Speelgoed en Hobby Paradijs bieden wij vanaf 1 december 2018 een platform aan voor ondernemers (to-be).

ROS Conceptstore is constant op zoek naar mooie en unieke producten van creatievelingen, ontwerpers, designers, kunstenaars, meubelmakers, (kleine) ondernemers, webshops en illustrators die prachtige (handgemaakte) originele producten verkopen of willen gaan verkopen in een fysieke winkel. Wij werken met een speciaal kassasysteem voor conceptstores waarbij iedere huurder een eigen login heeft. Je kunt bij ons terecht voor het huren van een plank, tafel of kast

Naast de mogelijkheid tot verkoop van de meest uiteenlopende producten, hebben wij tevens ruimte te huur voor o.a. workshops

Je mag natuurlijk ook altijd gezellig even langskomen in onze winkel.

Voor meer informatie: ROS Conceptstore | Dorpsstraat 38 Rosmalen info@huureenkast.nl | of bel 06-51454158

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Rosmalen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).