bruisende zaken column

Wil jij stralend de deur weer uitlopen?

Wil jij stralend de deur weer uitlopen?

01-03-2024

Bij ons vind je alles gericht op beauty onder één dak

Wat is de BIAB-behandeling?

De BIAB is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels.  Door de flexibiliteit van het product kan de natuurlijke nagel bewegen. Doordat het de fantastische combinatie heeft van én flexibiliteit én sterkte, kan je heel mooie, slanke en dunne kunstnagels opbouwen zonder te veel dikte te creëren.

Daarnaast hebben we gemerkt dat BIAB effectief zorgt voor gezondere en mooiere natuurlijke nagels. Deze behandeling is heel erg geschikt voor dunne en broze nagels en vooral ideaal voor de nagelbijter. De BIAB heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en er hoeft dus niet per se een Gelcolor overheen.

Bij de BIAB-behandeling wordt een mini manicure uitgevoerd (naar achteren duwen van de nagelriemen). De nagels worden netjes in vorm gevijld. Hierna wordt de BIAB en eventueel Gelcolor van OPI aangebracht.

We eindigen de behandeling met een nagelriemolie en handcrème.

Bij Unique Nails and Beauty staan kwaliteit, service en hygiene voorop, voor zowel dames als heren.

Hier hebben we alles onder één dak: schoonheidssalon, wimperextensions, permanente make-up, verschillende nagelbehandelingen (acryl, gelcolor), medische pedicure, cosmetische voetverzorging en een kapsalon!

Kom langs en ervaar!

Eigenaren: Simone en Mariëlle Koningslaan 197, Rotterdam 010-8208565 www.uniquestyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV