column

‘Kwaliteit en een uitstekend  service staan voor mij voorop’

‘Kwaliteit en een uitstekend service staan voor mij voorop’

01-12-2022

“Klanten wandelen hier regelmatig binnen voor een praatje en een kopje koffie”

Vechtsportartikelen en sportvoeding

Bij Budoshop TeeJooS kunt u terecht voor artikelen als bokshandschoenen, judo-, taekwondo- en karatepakken, bokszakken en beschermmateriaal voor diverse vechtsporten. “Maar ook kleding die hieraan gerelateerd is, zoals T-shirts en sweaters.” Daarnaast is er een uitgebreid assortiment van sportvoeding. “Denk hierbij aan eiwitten, pre workouts, weight gainers, fat burners, vitaminen en mineralen.” De klanten van Budoshop TeeJooS zijn zowel recreatieve als professionele sporters die allemaal hetzelfde doel hebben: “Zichzelf verbeteren in datgene wat ze doen.”

Gezelligheid

Ze komen hier enerzijds voor een stuk gezelligheid en wandelen regelmatig binnen voor een praatje en een kopje koffie. Anderzijds komen ze voor de kwaliteit en de service waar ik om bekend sta.

Ik vind het belangrijk om mensen goed en eerlijk voor te lichten over de producten die ze kopen, zodat mijn klanten oprecht blij zijn met datgene wat ze uiteindelijk mee naar huis nemen.” Naast de verkoop aan particulieren levert Budoshop TeeJooS (tegen speciale prijzen) ook aan sportscholen en verenigingen.

Paletplein 13, Tilburg | 013-5470878 | www.budoshopteejoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos