column

In een lijstje...

In een lijstje...

01-09-2023

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan ingelijst worden. Dat bewijzen ze telkens weer bij lijstenmakerij Van Erp-Broekhans, een familiebedrijf dat het ware ambacht in ere houdt.

Wat bieden jullie?

“Alles wat de mensen maar ingelijst willen hebben, lijsten wij voor ze in. Van klein tot groot, van kindertekeningen tot ansichtkaarten en van trouwjurken tot grafieken, overal maken wij een lijst op maat voor. De keuze in materialen, stijlen en kleuren is hiervoor bijna eindeloos. Daarnaast verzorgen wij ook de restauratie en het schoonmaken van oude schilderstukken. Heel uitdagend werk waarbij het resultaat onze klanten telkens weer blijft verrassen.”

Doen jullie nog meer?

“Ja, we verkopen ook nog een selectie beelden, porselein, schilderstukken, fotolijstjes en dergelijke.”

Nieuwsgierig geworden? Loop gewoon eens binnen om zelf te zien wat wij allemaal voor bijzonders te bieden hebben.

EigenaRESSE: Ilse van Erp Het Heikesspoor 6, Heukelom 013-5424736 | www.erp-broekhans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik