column

krullend haar

krullend haar

01-09-2023

Krullen maken de vrouw of man... Toch is niet iedereen blij met zijn of haar krullende coupe. Daarom een aantal stylingtips, speciaal voor de krullers onder ons.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VIA WWW.BOHAIR.NL

Tip 1 Krulhaar moet je op een bepaalde manier knippen. Er zijn verschillende technieken om de krul het beste te laten krullen.

Tip 2 Gebruik speciale producten die gemaakt zijn voor krulhaar. Deze producten hebben speciale ingrediënten om te zorgen dat het haar minder pluist en niet zal verzwaren. Ze zorgen er dus ook voor dat je haar er gezond en verzorgd uitziet.

Tip 3 Als je haar aan de lucht gedroogd is, gebruik dan nooit een kam of borstel. Het gaat gegarandeerd pluizen! Gewoon even je vingers erdoor halen volstaat al.

Tip 4 Koop alleen producten die bedoeld zijn voor krullend haar. Krullend haar is poreuzer dan glad haar. Daarom heeft het een andere verzorging nodig.

Tip 5 Olie, olie en nog eens olie. Sterk krullend haar kan in de lengte van het haar en in de punten wel wat extra voeding gebruiken. Olie wordt goed opgenomen door poreus krullend haar.

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel 0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure