bruisende zaken

Februari, maand van  de gebitsverzorging

Februari, maand van de gebitsverzorging

01-02-2024

Het is weer februari! Deze maand besteden we extra aandacht aan het gebit. Maar liefst zeventig tot tachtig van onze honden en katten met de leeftijd van twee jaar loopt rond met (zeer)pijnlijke gebitsproblemen. Problemen aan het gebit komen vaak door tandplak, dat zich kan ontwikkelen tot tandsteen.

Supervriendelijke medewerkers met een groot inlevingsgevoel. Theo Top mensen met hart voor dieren. Jos Ze zijn heel bekwaam, erg lief voor dieren en stellen de baasjes ook gerust. Weten heel goed waarover ze praten, erg professioneel. Merlin Goede medische hulp voor onze dierbaarste huisgenoten. Martijn

Hoe herkent u gebitsproblemen bij uw dier?
• stinken uit de bek (negen van de tien keer komt dit door gebitsproblemen!)
• chagrijnig gedrag en minder speels
• rood, bloedend of gezwollen tandvlees
• aan één kant van de bek kauwen
• veel tandplak (witte, stinkende pasta)
• tandsteen (gele/bruine, harde aanslag) Helaas laten veel dieren niet merken dat ze pijn hebben aan hun gebit en eten ze ook gewoon goed.

Wees er dus op tijd bij en laat het gebit van uw dier regelmatig door de dierenarts controleren. In de maand februari is deze gebitscheck voor uw dier gratis.

Lees alle tips over de verzorging van uw huisdier: www.anicura.nl/tilburg

Om deze redenen kiest u voor AniCura Dierenziekenhuis Tilburg Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop, want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Met dat vertrouwen gaan we dan ook heel zorgvuldig om.

Bij ons werken onder andere een tandheelkundig dierenarts en meerdere dierenartsen met expertise op het gebied van orthopedie, chirurgie en echografie. Zo krijgt ieder dier de zorg die het nodig heeft.

Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot 013-5400215 | dzt@anicura.nl www.anicura.nl/tilburg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans