bruisende zaken

Wij willen autorijden  goedkoper maken

Wij willen autorijden goedkoper maken

01-02-2024

De apk-keuring… een ‘noodzakelijk kwaad’ waar geen enkele autobezitter aan ontkomt. Nu kun je die keuring natuurlijk gewoon door je eigen garage uit laten voeren, maar veel slimmer is het om te kiezen voor een neutraal en onafhankelijk keurstation zoals APK Station Tilburg. “Bij ons ben je gegarandeerd van een betrouwbare apk en betaal je niet meer dan noodzakelijk”, aldus eigenaar Perry van der Aa.

Waarom je het best kunt kiezen voor een neutraal keurstation, mag volgens Perry duidelijk zijn: “Omdat wij geen reparaties of onderhoud aan auto’s uitvoeren, hebben wij ook geen baat bij afkeuringen. Wij keuren dus volledig neutraal en zadelen onze klanten niet op met onnodige reparatiekosten. Bovendien melden wij ook niet goedgekeurde auto’s af bij de RDW, waardoor de uitkomst van iedere keuring honderd procent betrouwbaar blijft. De meeste garages doen dit niet, waardoor er voor de klant geen controle is of de afkeur en de daarop volgende reparatiekosten terecht zijn. Wij hebben echter niet voor niets in ons logo staan: Keurig neutraal.”

Klaar terwijl je wacht

Door deze manier van werken wil het team van APK Station Tilburg autorijden goedkoper maken. “Wij werken tegen vaste tarieven die te vinden zijn op onze website. Bovendien kun je bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot de keuring klaar is en mag je ook gewoon meekijken als je dat wil. Mocht een auto onverhoopt toch worden afgekeurd, dan is de herkeuring gratis, mits deze binnen acht werkdagen en vierhonderd kilometer plaatsvindt. Voor zo’n herkeuring hoeft geen afspraak gemaakt te worden.” Perry is met recht trots op zijn werkwijze. Dat klanten deze ook bijzonder weten te waarderen, blijkt wel uit de vele positieve reacties én het nog altijd toenemende aantal klanten. “Om zelfs nóg meer mensen te kunnen helpen, zijn we onlangs verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie en hopen we binnenkort ons team te versterken met een derde keurmeester.”

Rheastraat 25, Tilburg 013-2310100 Eigenaar: Perry van der Aa www.apkstationtilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans