column

WorkOutDoor, dé complete outdoor fitnesstraining voor iedereen!

WorkOutDoor, dé complete outdoor fitnesstraining voor iedereen!

01-02-2024

Samen buiten sportief bezig zijn onder deskundige begeleiding, dát zijn de outdoor fitnesstrainingen van workoutdoor.

Huub Jacobs | 06 11385006 info@workoutdoor.nl workoutdoornederland www.workoutdoor.nlLocaties: De groepstrainingen vinden plaats in Goirle (Gorp & Roovert) op zaterdag-, zondag- en woensdagochtend,) Tilburg (Piushaven), op dinsdagavond. Berkel Enschot (Boerderij Denissen), op donderdagavond

Wat houdt trainen bij WorkOutDoor precies in?

“Bij WorkOutDoor werken we in blokken van 8 weken in groepsverband aan conditie, kracht- en uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Dit doen wij altijd met twee instructeurs en lekker in de buitenlucht.”

Is dat geen bootcamp?

“Nee, zeker geen bootcamp. Wij zijn echt gericht op de totale training van het lichaam en sporten op de juiste manier. De ene instructeur geeft les, de andere kijkt naar houding en uitvoering en geeft tips en aanwijzingen. Bij WorkOutDoor halen we het beste in iedereen naar boven. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar niveau. Kwaliteit van de trainingen gaat bij ons boven kwantiteit.”

Waarom trainen bij WorkOutDoor?

“Allereerst is sporten in de buitenlucht veel gezonder dan binnen sporten. Frisse lucht, meer zuurstof en energie, minder stress en spanning, wie wil dat nu niet? De trainingen zijn voor iedereen geschikt en worden professioneel begeleid door gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. Trainen in groepsverband is bovendien heel motiverend en gezellig, maar vergis je niet: er wordt wél keihard gewerkt!”

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10881 - Sweet Table 4 You