column

Samen Genieten bij Walhout

Samen Genieten bij Walhout

01-03-2024

Walhout, een moderne zaak, maar toch lekker huiselijk. Wij serveren een heerlijke lunch. Tegen de avond schuif je er aan voor een goede borrel of een heerlijk diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails!

Kom genieten van onze nieuwe menukaart met een ruim aanbod aan verschillende soorten bites.

Reserveer en kom genieten van de heerlijke sfeer! Wij willen iedereen welkom heten. Mocht er nou geen plaats vrij zijn, niet getreurd! Neem vast een lekker bakje koffie, een mooi glas bier of een van onze heerlijke wijnen aan de bar. Zo kunt u vast lekker mee genieten van de heerlijke sfeer bij ons in de zaak! Reserveren kan op het telefoonnummer: 013-7855095 of via e-mail: info@walhoutgoirle.nl

Kloosterstraat 4, Goirle 013-7855095 | info@walhoutgoirle.nl www.walhoutgoirle.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo