column

Iedere klus  is weer anders

Iedere klus is weer anders

01-03-2024

Kevin van den Hoof kreeg het vak van tegelzetter met de paplepel ingegoten. Zijn vader heeft inmiddels al 30 jaar een tegelzettersbedrijf en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Kevin legt keramische wand- en vloertegels voor allerhande projecten, groot en klein.

Vakmanschap is meesterschap

Ook voor particulieren

“Ook particulieren kunnen natuurlijk een beroep op mij doen. Ik kan de tegels niet leveren, ik leg ze alleen. Ik kan je echter eventueel wel door-verwijzen naar leveranciers uit mijn netwerk. In de toekomst wil ik mijn eigen showroom openen zodat ik ook de verkoop voor mijn rekening kan nemen. Het is voor klanten immers het fijnst om met één persoon te maken te hebben.”

Vooraf duidelijkheid over de kosten

Tot die tijd richt Kevin zich op het leggen. “Meestal ga ik eerst even een kijkje nemen bij de mensen thuis. Ik wil graag precies weten hoe de situatie ter plekke is om verrassingen achteraf te voorkomen. Ik breng dan ook meteen een offerte uit. Daarbij ga ik uit van een meterprijs, daardoor weet je van tevoren precies wat het je gaat kosten.”

Een perfectionist

“Het toffe is dat ik altijd eer heb van mijn werk. Als ik klaar ben, ziet het allemaal mooi uit en is iedereen blij. Uiteindelijk is dat waar ik het voor doe. Ik ben dan ook echt een pietje precies. Mensen besteden toch een aanzienlijk bedrag, dus het moet er piekfijn uit komen te zien!”

Maak nu een afspraak 06-10671567

K. van den Hoof Tegelwerken | Dolomietenlaan 136, Tilburg | 06-10671567

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik