Geniet

Restaurant Het Wolthuis

Restaurant Het Wolthuis

01-04-2024

We nodigen u uit om bij Restaurant Het Wolthuis gastronomisch verrast te worden in een informele setting: onze culinaire huiskamer.

Chef-kok Marco Wolthuis kookt vanuit een Franse basis met invloeden uit heel de wereld. Samen met zijn partner Judith Verdult & het team laat hij u genieten van een avondvullend diner in een interieur met warme sfeer, waarin iedereen zich thuis kan voelen. Kom genieten van een heerlijke lunch op ons vernieuwde terras! Tijdens de lunch is het mogelijk om van de gehele (diner) kaart te bestellen. Bij mooi weer is het terras natuurlijk ook ’s avonds open, zodat u buiten een aperitief kunt drinken!

Wouwsestraatweg 146, Bergen op Zoom | +31(0)164 785273 www.restauranthetwolthuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans