column

Heerlijk genieten van een gezichtsbehandeling!

Heerlijk genieten van een gezichtsbehandeling!

01-04-2024

Trakteer jezelf op ultieme verwennerij met een gezichtsbehandeling bij ArtiNails & Beauty!

Stap binnen in een oase van ontspanning en laat onze ervaren schoonheidsspecialisten jouw huid verwennen met zorgvuldig geselecteerde producten en professionele technieken. Geniet van een diepe reiniging, hydratatie en verjonging terwijl stress en zorgen van je afglijden. Laat je huid stralen met een behandeling die is afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen. Van een verfrissende oppepper tot een luxueuze anti-aging ervaring, bij ArtiNails & Beauty ben je in goede handen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun jezelf een moment van pure luxe en rust. Voel je herboren en zelfverzekerd met een gezichtsbehandeling die jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw huid de liefdevolle verzorging die het verdient!

Wendy van Strien en haar team van schoon-heidsspecialistes zijn steeds bezig om meer kennis op te doen en om de behandelingen nog succesvoller te maken. Het totale beauty-concept biedt dan ook resultaatgerichte behandelingen in een ontspannen sfeer, waarbij je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies.


• nagelsalon
• schoonheidssalon
• pedicuresalon

Bredaseweg 94A, Tilburg | 013-5439028 | info@artinails-beauty.nl | Artinails-Beauty | www.artinails-beauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo